A rég elfelejtett húspotló Japánból kacsint vissza ránk
2018. 01. 19. 06:00Kommentek (0)
De a magyar étkezési kultúrának is megvan a saját húspotlója.
A japán Marukome Co., Ltd. még 2015 márciusában dobta piacra a húspótlás ötletéből kipattant új brand- (Daizu Labo) fejlesztésének termékét, a szójából készült húst. Akkor még szinte csak az idősotthonok, az emésztési problémákkal küzdő betegek speciális ételeként került forgalomba a szigetországban....
Amikor a munkaerő keresleti-és kínálati oldala próbál egymásra találni
2018. 01. 17. 10:56Kommentek (0)
Avagy hogyan maradjunk fittek és egészségesek, miután belépünk a senior korosztályba?
Egy korábbi cikkemben utaltam már Hinohara professzor gondolataira, mely szerint mindennél fontosabb a tevékeny életmód megőrzése.
Önnek...
A D-kávézó projekt
2018. 01. 16. 06:00Kommentek (0)
Japán népessége rohamosan csökken. Ez nem újdonság, tudtuk eddig is, és sajnos a folyamat már visszafordíthatatlan. Ennek két legnagyobb oka a társadalom elöregedése, ezen belül pedig az életkor kitolódása. A másik ok pedig...
Vélemény